Breng uw organisatie in beeld op Youtube

.. een informatieavond voor Wageningse Vrijwilligers die hun organisatie via Youtube in beeld willen brengen.

Donderdag 10 maart van 20.00 tot 22.00 uur

YouTube is een website voor het kosteloos uploaden, bekijken en delen van videofilmpjes. Broadcast Yourself! YouTube kan dus een prima middel zijn om (activiteiten van ) uw organisatie voor een breed publiek in beeld te brengen en te promoten. Sommige beginnende artiesten zoals Esmee Denters hebben bijvoorbeeld hun groeiende populariteit te danken aan hun video’s op YouTube.

Op deze avond, informatief van aard, maakt u kennis met de mogelijkheden van YouTube. Via enkele voorbeelden laten Rita van Biesbergen van Mugmedia en Wim de Vos van Web-care zien waarvoor YouTube kan worden ingezet. Vervolgens belichten zij de stappen die van belang zijn bij het maken van een geschikt filmpje tot en met het plaatsen ervan op YouTube. Ook wordt besproken via welke kanalen u de aandacht kunt vestigen op juist úw filmpje. U gaat naar huis met een praktische hand-out waarmee u zelf aan de slag kunt gaan.

Heeft u hierbij ondersteuning nodig, dan zijn er twee praktische vervolgavonden:  ’Alles over script en video opname’ en ‘Van idee naar YouTube-film’.

Vrijwilligers kunnen zich voor deze avond aanmelden via:
Meldpunt Vrijwilligerswerk
0317-413088
info@vrijwilligersw.nl