Mugmedia

Video, fotografie, advies & cursussen

Zoekt u een videoproducent of fotograaf om uw inhoudelijke boodschap helder te communiceren? Bent u op zoek naar advies over de juiste mediastrategie of wilt u een video of fotocursus volgen: bij Mugmedia kunt u met al deze vragen terecht. Mugmedia is specialist in het maken van de vertaalslag van uw verhaal naar de beoogde doelgroep. We werken voor overheden, onderwijsinstellingen, ingenieursbureau’s en non-gouvernementele organisaties en hebben meer dan 15 jaar ervaring in het maken van video’s speciaal voor online gebruik dus kennen goed de weg in het hedendaagse multi-mediale landschap.

Wij zien het als een uitdaging om samen met u de beste vorm te vinden om úw verhaal te vertellen.

Cursussen

Onder de noemer Medialab Wageningen verzorgen we  cursussen op het gebied van fotografie, video, social media.

Werkwijze

Het eerste contact is meestal een telefoontje of e-mail. Dus als u een idee of vraag heeft, bel of mail ons!
Als het idee uitgebreider overleg behoeft maken we een afspraak. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend, dus ook kosteloos. Op basis daarvan maken we een opdrachtomschrijving met een offerte. Als de samenwerking voortgezet wordt maken wij bij een video-opdracht een script, waarin u de mogelijkheid krijgt veranderingen aan te brengen. Als we het eens zijn over het script gaan we filmen en daarna editen. Bij viewing van de proefmontage is er nog een kans voor u als opdrachtgever de puntjes op de i te zetten en daarna leveren wij het eindproduct af in het gewenste format.

Voor elke opdracht geldt dat we altijd een prijs-op-maat maken. Leg ons uw vraag voor, dan maken wij een passend aanbod.

Opdrachtgevers

Natuurmonumenten – Dadtco Philafrica – KWR Water –  Europan Commission – Geonovum  – Wageningen University and Researchcenter – Samenwerkende Ouderenorganisaties PCOB, Unie KBO, NOOM – Ministerie van Economische Zaken – De Galan School voor Training – Welzijnsorganisatie Solidez – Gemeente Wageningen – Stichting Landschapsbeheer Gelderland – Gemeente Overbetuwe – SENSE Research School – Stichting Beelden op de Berg – The Greenery –  Universiteit Utrecht – Ziekenhuis Gelderse Vallei –  Alterra – Blauwe Kamer – Dienst Landelijk Gebied – H+N+S Landschapsarchitecten – Gelders Genootschap – Link Magazine – ONVZ Zorgverzekeraar – Ontwerpburo Roza

Rita van Biesbergen, Dorien van de Laak